صفحه اصليدرباره ماتماس با مابازگشتوب سرويس

 

تعداد بازديد: 8970                                               
گفت‌وگو با مديرعامل شركت فرآورده‌هاي لبني خاتون گيلان
گفت و گو منبع
گفت‌وگو با مديرعامل شركت فرآورده‌هاي لبني خاتون گيلان عنوان
دنياي نوين كسب و كار نويسنده
1391/12/06 تاريخ

ابراهيم آسايش سال‌هاست كه در صنعت لبنيات فعاليت مي‌كند. او مديري است كه تأكيد بسياري بر نوآوري و تكنيك‌هاي جديد دارد و از همين روي، كار كاملا تخصصي را براي سرپا ماندن اين صنعت، يك اصل ضروري مي‌داند. او كه مدير عامل شركت فرآورده‌هاي لبني «خاتون گيلان» است، از محصولات اين كارخانه صنعتي و فرآورده‌هايش مي‌گويد كه با درنظر گرفتن تقاضاي بازار و سلامت جامعه و براساس همين تفكر، در اين شركت توليد مي‌شوند. گفت‌و‌گوي ما را با او بخوانيد.

خلاصه
دنياي نوين كسب و كار مرجع

    چاپ   ارسال براي دوستان

جناب آقاي آسايش، از فعاليت‌‌هاي‌تان و نحوه ورودتان به عرصه توليد برايمان بگوييد؟
در سال ???? زماني كه اينجانب تحصيلات خود را در خارج از كشور در رشته صنايع غذايي به پايان رساندم و به ايران بازگشتم، سعي كردم در يكي از كارخانجات لبني استان اطلاعات و تجربيات اصولي براي راه‌اندازي يك واحد لبني را كسب كنم. يكي از كارخانه‌ها مهم در زمينه توليد دوغ بر اثر سيل تخريب شده و به مدت ? سال تقريبا دوغ در ايران به فراموشي سپرده شده بود. در نهايت، سال ???? بود كه در استان گيلان، اقدام به تاسيس يك واحد توليدي در زمينه توليد دوغ كردم تا اينكه اين محصول ايراني فراموش‌شده را مجددا احيا و در چرخه مصرف معرفي كنم.

بنابراين كارخانه لبني سارا ?? سال پيش متولد شد؛ اين واحد صنعتي را در ابتدا با چه ظرفيتي راه‌اندازي كرديد و در حال حاضر كارخانه چه محصولاتي توليد مي‏كند؟
اين واحد با نام تجاري سارا در سال ???? در فضايي حدود ?? متر مربع با ? كارگر شروع به كار كرده است، اما در حال حاضر تعداد ??? نفر در اين واحد توليدي مشغول به كارند. محصولات اين كارخانه شامل شير،‌ انواع ماست، انواع دوغ و پنير است.

به عنوان يك توليدكننده با چه مسائلي مواجه هستيد و راه حل خروج از اين مشكلات را در چه مي بينيد؟ آيا امكان گسترش كار با اوضاع فعلي وجود دارد؟
كارخانه‌جات لبني از تيرماه ???? تا شهريور سال ???? به وضعي بحراني روبه‌رو بوده‌اند كه علت آن نامتعادل بودن قيمت مواد اوليه و قيمت تكليفي براي عرضه محصولات بود؛ به طوري كه تعدادي از كارخانه‌ها تعطيل شدند كه خوشبختانه با حمايت دولت و سامان دادن به شير خام و قيمت‌گذاري مناسب، بسياري از واحدهاي توليدي از اين بحران خارج شدند. در حال حاضر كارخانه‌ها در تلاشند كه عقب‌ماندگي ?? ماه گذشته را جبران كنند كه البته با توجه به قيمت تمام‌شده بالاي محصولات و بالا بودن قيمت عرضه محصولات، در حال حاضر كارخانه‌جات دچار مشكل كاهش فروش شده‌اند كه اميدوارم با متعادل شدن سطح درآمد مردم اين مشكل مرتفع شود.

اصولا توليد‏كنندگان، صرفا به پول و درآمدزايي نمي‌انديشند، بلكه نوعي عشق به توليد و اشتغال‌زايي نيز دراين افراد ديده مي‌شود؛ بي‌گمان شما نيز از اين دسته توليدكنندگان هستيد. از اين بخش وجودي خودتان براي‌مان صحبت كنيد.
اولا اگر هر توليدكننده امروزش با روز قبل تفاوت نداشته باشد، احساس خوبي ندارد؛ در واقع وقتي بتواند امكان عرضه محصولات باكيفيت را داشته باشد و به رضايت مشتريان خود نايل آيد، سرزنده و شاداب است. از طرفي وقتي كه يك نيروي انساني تازه‌كار و بي‌تجربه خودش اين احساس را دارد كه كاري از او برنمي‌آيد، پس از مدتي با كسب تجربه خود احساس وجود مي‌كند و اين احساس توانمندي آن فرد را به شادابي مي‌رساند و اين موضوع براي خود توليد‌كننده هم لذت‌بخش است. در واقع مثل باغباني است كه گلي كاشته و با بارور شدن آن احساس شعف و لذت مي‌كند. در واقع يك توليدكننده عاشق توليد و نوآوري است و اين موضوع است كه او را سرزنده و شاداب نگه مي‌دارد؛ ولي امان از روزي كه شخصي يا مسئولي مشكلات و مسائل توليدكننده را درك نكند و به هر دليلي اشكال‌تراشي كند و چوب لاي چرخش بگذارد، در اين صورت نيروي مولد به شدت آزرده مي‌شود.

اگر اشكالي نداشته باشد، كمي بيشتر در مورد مزاياي يك دوغ خوب توضيح دهيد كه قطعا مصداقش همين دوغ سارا است.
در اين محصول ? باكتري وجود دارد. اين باكتري‌هاي زنده در وضعيت گرما شروع به فعاليت مي‌كنند و دوغ ترش و گازدار مي‌شود و حال آنكه در يخچال فعاليت‌شان متوقف مي‌شود. در واقع اين باكتري‌هاي زنده براي انسان، خصوصا در هضم غذا بسيار مفيدند؛ ضمن اينكه دوغ حاوي پروتئين و ويتامين‌هاي A,D,E,K است. اگر دوغ به روش «گرماديده» توليد شود، تمام اين باكتري‌هاي زنده و مفيد به همراه ساير باكتري‌هاي غير مفيد از بين مي‌روند و ما سعي كرديم با تمهيداتي كه در كارخانه انديشيده‌ايم و فراهم كردن يك محيط كاملا بهداشتي، بر اساس استانداردهاي جهاني از ورود هر نوع باكتري مضر جلوگيري كنيم؛ به طوري كه درب و بطري توليدشده، مجددا توسط دستگاه اتوماتيك شست‌وشو و سپس محصول در آن بسته‌بندي شود و در كنار آن با استفاده از روش گرمانديده باكتري‌هاي زنده و مفيد آن را حفظ كنيم.
كارخانه دوغ سارا علاوه بر رعايت استانداردهاي مليISO ????:???? & ISO?????:???? گواهي‌نامه HACCP از شركت «توف اينتر سرت» دريافت كرده است و با اطمينان محصولي را توليد و به بازار عرضه مي‌كند كه علاوه بر طبيعي بودن، سلامت مصرف‌كنندگان را تضمين مي‌كند.

اين روزها در بين فعالان بخش توليد لبنيات، صحبت كيفيت دوغ ساراست. به عنوان كسي كه بخواهد از بيرون به اين محصولات نگاه كند، دليل استقبال مردم از اين محصول را در چه مي‌بينيد؟
همان‌طور كه قبلا عرض كردم، اين محصول گرمانديده است و بايد مدت زمان كمي در خارج از يخچال نگهداري شود؛ به همين منظور چنانچه در وضعيت نامطلوب و بيرون از يخچال نگهداري شود، به علت وجود باكتري‌هاي زنده مفيد براي انسان، ترش و گازدار مي‌شود. اين واحد داراي سيستم شكايت مشتري است. طبق آمار اعلام‌شده از رستوران‌ها و فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي كه از تجهيزات سردخانه‌اي بيشتري برخوردارند، و همچنين بنا بر گزارش دريافت‌شده از ميدان‌هاي تره‌بار و بازار روزها كه در آنها كالا سريع به دست مصرف‌كننده مي‌رسد، تاكنون هيچ‌گونه شكايت مشتري نداشته‌ايم.

و صحبت آخرتان...
من در آخر حرف‌هايم مايلم باز تاكيد كنم كه محصولات طبيعي بايد بيشتر حمايت شوند؛ ضمن اينكه از تمام رستوران‌ها،‌ سوپرماركت‌ها، ‌اغذيه‌فروشي‌ها و ديگر مراكز زنجيره‌اي كه براي عرضه مناسب محصولات سارا ما را مساعدت مي‌كنند، بسيار سپاسگزارم.




بازديد کننده گرامي: با توجه به وظيفه پورتال اشتغال در خصوص اطلاع‌رساني جامع در حوزه‌هاي مختلف مرتبط با اشتغال، مسئولين اين پايگاه اطلاع‌رساني آمادگي دريافت مطالب شما شامل؛ مقالات، گزارش‌ها، کتب،و آدرس ساير پايگاه‌هاي اطلاع‌رساني مرتبط جهت ارزيابي و ارائه آن با حفظ حقوق مالکيت معنوي مربوطه بر روي سايت پورتال اشتغال را دارند. در صورت تمايل اطلاعات خود را ارسال نماييد.


 

 

پايگاه اطلاع‌رساني اشتغال كارجو، كارفرما

صفحه اصلي    تماس با ما     ارسال اطلاعات    درباره ما    پرسش و پاسخ

كليه حقوق مادي و معنوي اين پايگاه متعلق به سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌‌آموختگان مي باشد

استفاده از اطلاعات با ذكر منبع بلامانع است